Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Κεντάκι

Ακίνητα προς πώληση στο Κεντάκι

Το Κεντάκι είναι ένα κράτος στα νοτιοανατολικά των Ηνωμένων Πολιτειών, με την πρωτεύουσα του Frankfort, που συνορεύει στα βόρεια με το Οχάιο, το Ιλλινόις και την Ιντιάνα, νότια με το Τενεσί, στην ανατολική Βιρτζίνια και δυτικά είναι βρεγμένη από το Μιζούρι και ανατολικά από την οροσειρά Appalachian. Η μεγαλύτερη πόλη στο κράτος, Λούισβιλ, φιλοξενεί το Κεντάκι Ντέρμπι, τη διάσημη κούρσα ιπποδρομιών που πραγματοποιήθηκε στο Churchill Downs.

Ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στο Κεντάκι και θα θέλατε πληροφορίες σχετικά με την αγορά ακινήτων;

Πρέπει να ξέρετε ότι μετά από ένα χρόνο ρεκόρ το 2017, η αγορά ακινήτων του Κεντάκι συνέχισε την ισχυρή πτώση των πωλήσεών της και τις αυξημένες τιμές τον Ιανουάριο.

 Οι συνολικές πωλήσεις ακινήτων προς πώληση στο Κεντάκι τον Ιανουάριο ήταν το δεύτερο υψηλότερο που καταγράφηκε τον Ιανουάριο. Αν και οι πωλήσεις στο σπίτι μειώθηκαν ελαφρώς τον πρώτο μήνα του έτους, η δραστηριότητα εξακολουθεί να είναι ισχυρή σε πολλά μέρη του κράτους και βρίσκεται σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, παρά τα καταπιεσμένα επίπεδα αποθεμάτων. Αυτό το έτος θα πρέπει να συνεχίσει να βλέπει μια καλή κίνηση στην αγορά και θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο εάν ο αριθμός των σπιτιών που διατίθενται προς πώληση αυξάνεται, ιδίως μέσω νέων κατασκευών.

 Οι μέσες τιμές των ακινήτων που πωλήθηκαν σε όλο το Κεντάκυ αυξήθηκαν κατά 4,6% τον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα την υψηλότερη μέση τιμή.

 Η πλήρης έλλειψη στέγης και η επίδρασή της στις υψηλότερες τιμές κατοικιών έχουν αλλάξει την δραστηριότητα των πωλήσεων σε πολλές από τις Ηνωμένες Πολιτείες τον περασμένο μήνα. Ενώ τα καλά νέα είναι ότι η κίνηση των αγοραστών είναι ακόμη ισχυρότερη από ό, τι στις αρχές του περασμένου έτους, οι πωλήσεις σε εθνικό επίπεδο δεν ακολούθησαν την πορεία και παρέμειναν πολύ πίσω τον περασμένο Ιανουάριο. Είναι σαφές ότι πολλές αγορές γίνονται λιγότερο προσιτές αυτήν τη στιγμή και έχουν απεγνωσμένη ανάγκη για νέες απογραφές για να διευκολύνουν την ταχεία άνοδο των τιμών.

 Στο Κεντάκι, ωστόσο, η προσβασιμότητα είναι λιγότερο προβληματική από ό, τι σε πολλά μέρη της χώρας. Στις τρεις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές, Λούισβιλ, Λέξινγκτον και Βόρειο Κεντάκι, οι μέσες τιμές των κατοικιών ήταν ακόμα 30-35% χαμηλότερες από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο σύνολό τους.

Η αγορά ακινήτων προς πώληση στο Κεντάκι θα γίνει πιο ανταγωνιστική με την αλλαγή του καιρού, οι αγοραστές συνεχίζουν να αναζητούν ακίνητα προς πώληση στο Κεντάκι και η υπόσχεση για υψηλότερα επιτόκια παραμένει στον ορίζοντα. Ποιος σκοπεύει να αγοράσει ένα ακίνητο προς πώληση στο Κεντάκι αυτή την άνοιξη θα πρέπει να πάρει σύντομα μια υποθήκη και, αντίθετα, οι πωλητές που θα παραθέσουν το σπίτι τους τους ανοιξιάτικους ή καλοκαιρινούς μήνες θα πρέπει να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες τώρα ώστε να είναι έτοιμοι να πάνε όταν φτάσουν τη στιγμή λίστα. Με την οικονομία σε καλή κατάσταση, προβλέπω ότι οι ιδιότητες του Κεντάκυ θα συνεχιστούν με σταθερό ρυθμό καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 9538

Πώληση Χωράφι, Κεντάκι, Adair County, Frankfort, Frankfort

433,890.08EUR
Πώληση
Χωράφι

165921113 m²
+ 40 στρέμματα γης με πολλές μεγάλες βελανιδιές και
UNAVAILABLE
Cod. 6380

Πώληση Αγροικία, Κεντάκι, Allen County, Muldraugh, 203 Basham Court

59,718.20EUR
Πώληση
Αγροικία

1242 m²
203 Basham Δικαστήριο Muldraugh, KY 40155
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB